Volg !

Hoe het werkt


Huur in enkele klik !

Ons platform staat toe u uw advertentie online te kunnen plaatsen, zodat uw voertuig, huis of appartement zal verhuurd worden.

Om onze huisvestingen en voertuigen aanbod online te kunnen reserveren, is het essentieel om:

Huurder van voertuigenHuurder van huisvestingen
 1. Zich registreren op onze website om lid te worden
 2. kies uw voertuig tussen verschillende beschikbare aanbiedigen in overeenstemming met uw huurperiode.
 3. Maak uw reserveringsaanvraag en volg de instructies om uw reservering te sluiten.
 4. Als u alle voorwaarden vervult, wordt uw aanvraag goedgekeurd. Daarnaar, wordt uw krediet kaart gedebiteerd binnen de grenzen van het eigen risico zoals bepaald in onze algemene voorwaarden van verzekering. U gaat onmiddellijk een bericht ontvangen die uw reservering bevestigd.
 5. De dag van de huur, zal de eigenaar van het voertuig de huurder een kopie van de grijze kaart en de jaarlijkse verzekering van het voertuig geven. De verhuurder zal ook hem een document overhandigen waaruit blijkt dat het voertuig technische in orde is. De plaats van levering van sleutels en de documenten wordt op voorhand overeengekomen tussen de verhuurder en de huurder.
 6. Bij aankomst, zal de huurder aan de eigenaar van het voertuig, een bewijs van zijn huis, een kopie van zijn rijbewijs en van zijn identiteitskaart geven.
 7. Indien alles in orde is, zal de verhuurder aan de klant een kopie van het huurcontract eerder door SHARYNX ondertekend en een kopie van de inventaris van auto geven. Als de huurder de sleutels van het voertuig ophaalt, wordt het voertuig automatisch bijgestaan en gedekt (zie het eigen risico voorwaarden van ons verzekeraar AGA) zonder extra formaliteit in te vullen.
 8. Aan het einde van de huurperiode, zullen de eigenaar en de huurder samen evalueren (laatste inventaris).
businesswoman receiving keys of her new off-road car from dealer

Zakenvrouw ontvangt autosleutels in het kader van autodelen

 1. Zich registreren op onze website om lid te worden
 2. kies uw huisvesting tussen verschillende beschikbare aanbiedigen in overeenstemming met uw huurperiode.
 3. Maak uw reserveringsaanvraag en volg de instructies om uw reservering te sluiten.
 4. Als u alle voorwaarden vervult, wordt uw aanvraag goedgekeurd. Daarnaar, wordt uw krediet kaart gedebiteerd binnen de grenzen van de huurovereenkomst zoals bepaald in onze algemene voorwaarden van verzekering. U gaat onmiddellijk een bericht ontvangen die uw reservering bevestigd.
 5. De dag van de huur, zal de eigenaar van de huisvesting aan de huurder een kopie van het huurcontract, eerste inventaris van de huisvesting of meubels als noodzakelijk geven. De plaats van levering van sleutels en de documenten wordt op voorhand overeengekomen tussen de verhuurder en de huurder.
 6. Bij aankomst, zal de huurder aan de eigenaar van de huisvesting, een bewijs van zijn huis, een kopie van zijn identiteitskaart geven.
 7. Indien alles in orde is, zal de verhuurder aan de klant een kopie van het huurcontract eerder door SHARYNX ondertekend en een kopie van de inventaris of een gedragscode als noodzakelijk geven. Als de huurder de sleutels van de huisvesting ophaalt, wordt het appartement of de kamer automatisch bijgestaan en gedekt zonder extra formaliteit in te vullen.
 8. Aan het einde van de huurperiode, zullen de eigenaar en de huurder samen evalueren (laatste inventaris).
Handing Over the House Keys in Front of a Beautiful New Home.

Overhandigen van huissleutels voor huis-delen.